Hem

Fotografen

Om mig
Jag är en naturälskande och livsglad ”gubbe” får väl kalla mej det nu när jag har fyllt 50 år fast det känns inte så, har 5 barn samt ett barnbarn.

Bor och lever i natursköna Alingsås där jag driver en finmekaninsk verkstad ihop med mina två bröder, mer finns på www.ajohan.se.

Är medlem i Vårgårda fotoklubb som är störst i norden vad gäller naturfoto, rekommenderar alla som har intresse för naturfoto att kika in på www.vargardafotoklubb.se för att se vad ett klubbmedlemskap har att erbjuda.

Mina intressen är sportfiske, utförsåkning, samt foto och naturen.

Sportfisket har jag hållit på med sedan slutet av 70-talet tillsammans med min fiskebroder Matti Kovalainen, det var nog där fotograferandet tog fart vi ville ju ha våra fångster dokumenterade, mer finns på Mattis sida www.bigpike.se.

Utförsåkningen är en utmaning för mig, det perfekta skäret är obetalbart det lever man länge på, en solig dag i italienska alperna tillsammans med min familj är mumma för själen.

Är allätare vad gäller foto men det är naturfotograferingen jag gillar mest, det är därute i skogen som jag känner att jag kan koppla av ifrån allt vad vardagen heter samt finna lugnet.

Tycker att dessa tre intressen har ett gemensamt nämligen att vistas ute i naturen och njuta av allt det fina den har att erbjuda.

Jag vill med mina naturbilder förmedla vad som faktiskt finns alldeles i vår närhet precis bakom husknuten. Jag är inte främmande för resor, tvärtom, fast väldigt mycket finns faktiskt alldeles inpå oss.

Hoppas ni finner något som tilltalar er i mina bilder.Foto Ivan Agapiev
Fotografen
Galleri
Agenda
Shop
Utrustning
Kontakt