Havsö Bygg AB

Välkomna alla mina läsare till bloggen den här dan då regnet bara öser ner! Hade solen lyst hade jag varit ute och fotograferat, foto är min stora hobby som ni som brukar läsa här i bloggen redan vet. Det är riktigt bloggskrivarväder med andra ord, och idag ska jag börja med att skriva ett inlägg som ska handla om ett byggföretag i Visby som hjälpt mig att förverkliga en dröm. Ibland måste man bara göra slag i saken och det är precis vad jag har gjort, och nu ska jag därför skriva om min dröm för att riktigt inspirera er att också förverkliga edra drömmar. Jag har byggt om till en öppen planlösning i bostadsrätten! Det är ett byggföretag i Visby som heter Havsö Bygg som varit här och byggt om. 

 

Nu är det sommar och tyvärr vräker regnet ner. Helst vill jag sitta på balkongen och grilla med gasolgrillen, men balkongen är inte inglasad. Jag har det ändå så trevligt i köket nu sen det är ombyggd. Det går lika bra att äta inne som ute, nästan! Den örtmarinerade kycklingen ligger förberedd i kylskåpet nu och om en stund ska jag sätta på spisen. Vi ska sitta i den här öppna härliga planlösningen och äta, min tjej och jag. Jag är så belåten med att Havsö Bygg gjort ett så kvalitativt jobb med att bygga om. Behöver ni hjälp av ett byggföretag i Visby vill jag rekommendera er att anlita er av Havsö Bygg ni också. De kan hjälpa till bland annat med renoveringsuppdrag, snickeriuppdrag, altanbyggen, badrumsrenoveringar och en hel del annat. Med ROT-avdraget blir det väldigt prisvärt, så de flesta som vill ha deras hjälp kommer ha råd.